Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

SeniorCamp 2023: ”Det er mere end bare træning”

D. 24.-25. august mødes over 110 glade seniorer fra hele landet til to tætpakkede dage med fokus på idræt og socialt samvær, når Dansk Arbejder Idrætsforbund afholder SeniorCamp 2023 – i år med ny lokation i Fredericia Idrætscenter, der byder på seks idrætshaller, bowlingbane, svømmehal og meget mere.   

På femte år er SeniorCamp et af årets helt store højdepunkter for 60+ medlemmerne i foreningsdanmark. I 2023 skal deltagere fra hele landet prøve kræfter med aktiviteter som Qi Gong, krolf, pickleball og bowling – alt sammen mens der bliver hygget til den helt store guldmedalje. Og netop mikset af idræt og socialt samvær er noget, som foreningen Modne Motionister fra Gentofte ser frem til:   

”Jeg har ledt med lys og lygte efter et arrangement som SeniorCamp. Jeg glæder mig til at prøve de forskellige aktiviteter, men jeg glæder mig mindst lige så meget til at møde de andre foreninger,” fortæller Peter Arne Sørensen, der er formand i foreningen.

Peter Arne og en god håndfuld af Modne Motionister er med på SeniorCamp for første gang, men foreningen har i flere år skabt et motionsfællesskab for flere hundrede seniorer i Gentofte. Foreningen er et glimrende eksempel på, hvordan idrætsforeninger og fællesskaber som SeniorCamp skaber værdi:

”Rummeligheden er det afgørende i senioridræt. På det samme hold kan man have nogle, der har svært ved at sætte sig ned og rejse sig igen. Og så kan man have nogle, der springer rundt – og de får noget ud af det begge alle sammen. Man får det bare bedre, man bliver gladere og man kommer til at lære sin krop at kende. Det er mere end bare træning,” fortæller han.

Programmet i år byder som noget nyt på yoga, TRX, bowling og en tur til Den historiske Minilandsby.