Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Kalender

Roundnet Tour - i hele landet

Den nye unge idrætsgren i DAI – Roundnet – også kendt som Spikeball, giver nu mulighed for at kunne komme til stævner over hele Danmark. Det er vores samarbejdspartner Roundnet Danmark, der sammen med DAI vil byde alle unge samt i hjertet ungdommelige mænd og kvinder til stævner rundt i landet. Vi glæder os til at se alle til sol, festlig stemning og fællesskab rundt omkring i danske byer - og når kulden banker på, kan man med lidt god vilje, en haltid og højt til loftet rykke spillet indendørs.

Har du ønske om at få opstartet Roundnet i din by, så kontakt din lokale idrætskonsulent her, som kan hjælpe dig i gang.

Om roundnet/spikeball

Roundnet/Spikeball - ny sport i DAI

En ny sport har set lyset i DAI 🙂 Her i videoen kan du alt om Roundnet og allerede på søndag kl. 10 kan du prøve sporten i København - tilmeldingsfrist i dag: https://www.facebook.com/events/945482799227970/Sporten buldrer derudad og er på kort tid blevet meget populær - du kan se mere om sporten og se oversigt over kommende aktiviteter her på siden: https://www.roundnetdenmark.com/

Posted by DAI on Wednesday, June 24, 2020

Fordele ved at blive en forening

Mange spiller roundnet i et fællesskab med venner, og spørger måske hvorfor skal vi lave en idrætsforening?

Det behøver ikke at være kompliceret at lave og drive en lille forening. I København har vi eksempelvis mere end 300 små fodboldklubber, der lever op til kravene for en forening.

Fordelene ved at være en forening i DAI er bl.a.

  • Det bliver væsentligt nemmere at få arealer eller haller at spille i
  • Adgang til idrættens forsikringer for jeres frivillige
  • Adgang til udvalgte turneringer - eksempelvis det uofficielle DM i roundnet
  • Gratis hjælp fra vores idrætskonsulenter
  • Det er billigt - 600 kr. om året.

Se mere her om fordelene ved at blive en forening og hvordan I laver een.