Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Idrætsordfører i SF åbner Idrætsfestival for Sindet 2024

D. 25.-27. juni 2024 afholdes Danmarks eneste idrætsfestival for psykisk sårbare, og de tre dage er kulminationen på al den gode træning, der hver dag foregår ude i landets Idræt for Sindet-foreninger. I år bliver idrætsfestivalen åbnet af medlem af Folketinget og idræts- og kulturordfører i SF Charlotte Broman Mølbæk.

”Vi er stolte af at få opmærksomhed fra Folketinget og Charlotte Broman Mølbæk for det bekræfter os i, at Idrætsfestivalen får opbakning fra øverste hylde, og at idræt og fysisk aktivitet er en vigtig medspiller i socialpsykiatrien,” fortæller Mogens Damgaard, der er administrativ leder for festivalen og medlem af forbundsledelsen i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Om festivalen

Idrætsfestival for Sindet bliver for 27 gang afholdt på Vejle Idrætshøjskole. Målgruppen for festivalen er mennesker med psykiske vanskeligheder, som fx depression, angst eller skizofreni. Målet er at give en idrætsoplevelse fra allerhøjeste hylde, hvor der både er plads til dem, som presser sig selv helt til kanten – men også til dem, som er ved at tage de indledende skridt til et godt idrætsliv. Deltagerne kommer ofte fra såkaldte IFS-idrætsforeninger i hele landet, som tager turen som et hold. Se mere om festivalen her: www.idrætsfestival.dk

Foto: Marie Hald