Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Bliv medlem i dAi

Web vandmærke

brug for assistance?

Sekretær
Jimmy Lauridsen
Tlf. 23 28 15 17
E-mail: jimmy@dai-sport.dk

Persondata

BEMÆRK:

DAI gør opmærksom på, at ved indmeldelse, vil jeres persondata blive opbevaret i vores datasystem og I vil med jævne mellemrum modtage information om aktiviteter, kurser m.v. i forbundet.
Endvidere giver foreningen også samtykke til, at evt. foto taget i forbindelse med turneringer, stævner, aktiviteter, kurser m.v., kan benyttes på vores hjemmeside, forbundets Facebooksider samt i invitationer.
Ved indmeldelse giver foreningen dermed samtykke til ovenstående.

Fordele ved et medlemsskab i DAI

DAI tilbyder en række fordele, som medlemsforeningerne kan have glæde af.

  • Det er billigt - 600 kr. om året
  • Jeres frivillige er forsikret
  • Aktiviteter og uddannelser målrettet jer
  • I kan få gratis hjælp af vores idrætskonsulenter
  • Rabataftale på tøj

Det er billigt
Det årlige kontingent til forbundet er kun 600 kr. Derudover betales der et beløb, hver gang man deltager i turneringer, stævner, kurser m.v. Og så er det nemt at blive medlem af DAI. Der er ikke så mange formaliteter, da enhver demokratisk og ikke-kommerciel forening kan søge optagelse i DAI.

Forsikring af jeres frivillige
Som medlem af DAI er foreningen tilknyttet den fælles forsikringsaftale for idrætten, der indeholder en ansvarsforsikring, en lovpligtig arbejdsskadeforsikring, en idrætsrejseforsikring samt en retshjælpsforsikring. Aftalen kan du læse mere om på www.idraettensforsikringer.dk

Aktiviteter i hele landet
I DAI tilbyder vi både et konkurrencemæssigt og et socialt fællesskab med vores andre foreninger. Et medlemskab giver mulighed for at konkurrere mod andre foreninger i vores turneringer og samtidigt møde udøvere med de samme interesser fra andre steder i landet.

Vores idrætskonsulenter står til rådighed
Her kan I finde kontaktinformationer på vores konsulenter.