Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Mountainbike i DAI

Web vandmærke

MTB i DAI

Mountainbike i DAI

I DAI MTB elsker vi at holde sociale MTB arrangementer, der giver mulighed for at få gode og nye oplevelser i naturen sammen med andre MTB glade motionister. For os er det vigtigt at vi følges ad, at der er plads til alle og du går hjem gladere end du kom.
DAI MTB er drevet af frivillige kræfter og ledes af et udvalg, der er med til at styre retningen og planlægningen af vores MTB aktiviteter.

Læs meget mere om DAI MTB her, www.daimtb.dk eller på Facebook,

Vis din hjemmebane" i Svendborg

I samarbejde med Sydfyns MTB Klub arrangerer DAI MTB "Vis din hjemmebane" i Svendborg søndag d. 17. Marts 2019. Som altid handler vores arrangementer om hygge, fællesskab, MTB ture samt kage og kaffe fra BRØD.Programmet:Mødetidspunkt kl. 10.00 ved BRØD Gerritsgade 18, 5700 Svendborg. Velkomst samt inddeling efter niveau.10:30-12:30 Ud på MTB'en, hvor Sydfyns MTB Klub guider os igennem Blåt & Rødt spor i Hallindskoven og Stevneskoven.12:30-14:00 slutter vi dagen i BRØD med kaffe, kage og hygge.Pris:DAI Medlem: 30 KrIkke medlem: 60 KrTilmelding:1) Skriv til Mads Enggaard, hvem og hvor mange I kommer. Tlf. 25561982Mail: mads_enggaard@hotmail.com2) Mobilepay til DAI MTB: 54091Adresse til BRØD. Gerritsgade 18B, 5700 SvendborgVi glæder os til at se jer 🙂

Posted by DAI MTB on Tuesday, February 26, 2019

Kontakt

Hvis jeres forening er interesserede i at være en del af DAI MTB eller starte MTB op i jeres område, så kontakt den pågældende region eller en af vores konsulenter.

X
X