Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Kongres 2023: Forbundsledelsen genvalgt

Den siddende Forbundsledelse blev genvalgt, da DAI’s 44. kongres blev afholdt d. 25. november på Dalum Landbrugsskole med deltagelse af frivillige og foreninger fra hele landet.

Forbundsformand Peer Huniche kunne berette om en kongresperiode, der har været helt særlig af mange årsager. DAI afslutter perioden med det højeste medlemstal nogensinde, og samtidig ligger vi i top fem over de specialforbund i DIF, der har haft størst medlemsfremgang i tiden efter corona. Årsagen til den succes skal findes hos de frivillige rundt om i landet, der hver dag gør en forskel for Foreningsdanmark.

Kongressen bød blandt andet på fællessang, taler ved næstformand i DIF Thomas Bach og Idræts- og kulturordfører i SF Charlotte Broman Mølbæk, og ikke mindst et genvalg af Forbundsledelsen, som de næste tre år består af:

Forbundsformand Peer Huniche
Næstformand Sonja Søe Bergmann
Peter Rasmussen
Mogens Damgaard
Birthe Henriksen
Aksel Tagmos

På kongressen blev afholdt et minuts stilhed for tidligere medlem af Forbundsledelsen Eddy Marrup.

Traditionen tro blev DAI’s frivillighedspriser uddelt: Anette Schneider modtog prisen for “Årets DAI’er” for hendes utrættelige bidrag til DAI og senioridrætten gennem mange år. “Alle ind i kampen”-prisen gik i år til Jesper Johansen. der er instruktør i IFS-foreningen Kæmperne. Han formår at gøre træningerne til mere end blot træning – nemlig et hjem med plads til alle. Stort tillykke!