Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Alle ind i kampen-prisen 2022 går til Anne Kruchov Jensen

Hvert år hylder Dansk Arbejder Idrætsforbund medlemmer, som har gjort en særlig indsats for at få flere danskere ind i de lokale klubber og mærke glæden ved foreningslivet. Det gør vi med ”Alle ind i kampen”-prisen, som igen i år er givet til en ildsjæl,  der i løbet af året har gjort noget helt ekstraordinært for at få alle med i foreningslivet – og det er en indsats, Anne Kruchov Jensen fra Tjæreborg har fortjent den gule førertrøje for.

Hun er landevejskaptajn i cykelklubben Tjæreborg Cycling, hvor hun har fået en masse vestjyder ind i kampen og op på cyklen. Klubben har tidligere har inddelt rytterne i A- og B-hold, men der har manglet et hold for den helt almindelige rytter, hvor alle kunne være med på distance og fart, og hvor man havde lyst til at møde op igen næste gang.

”Det, som Anne gør, er at løse noget, vi har fejlet på de første 12 år i klubben,” fortæller Henrik Weis Aalbæk, Formand Tjæreborg Cycling, som har indstillet Anne til prisen.

Anne så den helt naturlige løsning: nemlig at oprette et C-hold, som har formået at fastholde alle ryttere ved sæsonens afslutning og få nye medlemmer til. C-holdets succes har været et samtaleemne over køledisken i Brugsen i byen – og det skal Anne naturligvis belønnes for.

Medlem af Forbundsledelsen i DAI Peter Rasmussen overrakte prisen til en glad og overrasket Anne, og for ham var der ingen tvivl: ”Hun er det, vi kan kalde en ener blandt Tjæreborgs indbyggere”.

Anne er beæret over modtagelsen af prisen, og hun er ikke i tvivl om, hvorfor C-holdet har haft succes.

”Det giver en god energi hver uge og en glæde i, at vi er så mange, der kommer med hver gang for at cykle,” fortæller hun.  

I januar kunne du læse om ”Årets DAI’er 2022”-prisen, som gik til Lasse Dyrvad fra den nationale arbejdsgruppe for Roundnet i DAI.

Klik her for at se overrækkelsen af ”Alle ind i kampen”-prisen 2022

Skriv en kommentar