Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Prisen som årets DAI’er 2022 går til Lasse Dyrvad

Dansk Arbejder Idrætsforbund uddeler hvert år to frivillighedspriser til medlemmer, som har gjort en helt særlig indsats. Vinderen for 2022 er netop fundet, og det blev Lasse Dyrvad, der sidder i den nationale arbejdsgruppe for Roundnet i DAI.

Roundnet er de seneste år buldret frem i DAI som ny idræt, og det skyldes bl.a. en stærk frivillig indsats fra en række unge spillere. En af dem er Lasse Dyrvad, som både i forbundet og i foreningen Roundnet Copenhagen lægger en kæmpe energi for at få sporten til at lykkes og udbredes.

”Han trækker et kæmpe læs, og han gør det typisk med et smil,” fortæller Jakob Blaaholm Nielsen, der også er frivillig og har indstillet Lasse.

Forbundsformand i DAI Peer Huniche overraskede Lasse Dyrvad med prisen d. 18. januar.

”Lasse gør som primus motor et utroligt stort arbejde for at organisere en idræt som vækster meget, og som også tiltrækker unge mennesker, som vi jo også har brug for i DAI,” siger Peer Huniche.

Lasse Dyrvad er glad for prisen, men mener også, at det tilhører flere end ham selv.

”Det er lidt vanvittigt egentligt, for jeg synes jo ikke, at det er min pris. Jeg synes det er hele min bestyrelse og hele foreningens pris. Alle de frivilliges pris,” siger Lasse Dyrvad, som dog også kunne finde noget inspiration i at vinde.

”Det giver da ekstra motivation til at arbejde videre og få endnu flere ind i frivilligt arbejde. Og få endnu flere med til at bevæge sig, og være sociale og komme ud af hytterne efter corona”, siger han.

Senere uddeles den anden frivillige pris i DAI.

Se Lasse Dyrvad blive overrasket på dette link:

https://fb.watch/i8RV9OPVfY/

Skriv en kommentar