Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Vær med til Krolfens Uge i 2022

Krolfens Uge var en stor succes i 2021 med 35 tilmeldte foreninger og mange nye krolfspillere. Derfor gentager DAI nu succesen, denne gang i maj, hvor vejrguderne måske er bedre stemt.

Alle DAI-foreninger kan afholde Krolfens Uge i uge 21 (23.-29. maj), hvor man inviterer nye ind i krolfspillet over hele landet. Foreningerne står selv for at holde Åbent Hus en dag i løbet af ugen, mens DAI hjælper med en lokal invitation, presse og PR. 

”Både foreningerne og de nye krolfspillere tog godt imod Krolfens Uge i 2021, og jeg tror det kan noget, at være en del af et samlende DAI-event på tværs af landet. Derfor fortsætter vi ideen og tilpasser den lidt efter den gode feedback vi fik efter sidste år,” siger idrætskonsulent i DAI Poul Sølvstein.

Det betyder blandt andet, at Krolfens Uge er rykket frem til maj, hvor risikoen for regn er lidt mindre end i september. Og så tilmelder deltagerne sig direkte til den enkelte forening, så de har en bedre idé om, hvor mange der dukker op til krolf og kaffe.

Ligesom sidste år gælder det om at være hurtig med tilmeldingen, da der er et flot beachflag til de 20 første tilmeldte foreninger og lidt merchandise til de næste tilmeldte foreninger.

Læs mere her: www.krolfensuge.dk

Tilmeldingen foregår her: https://dai.nemtilmeld.dk/311

Skriv en kommentar