Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Skal jeres medlemmer gøre comeback?

Nogle foreninger er i fuld gang og andre er lige på trapperne til at starte op med aktiviteter. Som altid vil vi i DAI og vores samarbejde Bevæg dig for livet – Senior gøre, hvad vi kan for at hjælpe jer med at rekruttere og fastholde medlemmer, især i denne lidt vanskelige tid med corona og masser af forholdsregler.

Vi starter ud her i uge 35 med en lille kampagne på Facebook, hvor målet er at få tidligere udøvere til at gøre comeback til idrætslivet igen. Så hvis I har en Facebookside så læs endelig videre, og hvis ikke – så kan I måske bare dele linket på jeres hjemmeside.

Bevæg dig for livet har fået produceret en video, som I kan se og downloade på linket herunder og se i ruden under. Den handler kort fortalt om at gøre comeback til idrætslivet.

Download her: https://www.dropbox.com/s/0f8hcjkwsadgyy3/Klar%20til%20et%20comeback.mp4?dl=0

Se den på Facebook her:

https://www.facebook.com/dai1929/videos/334404901085606/

I downloader den ved at trykke på linket under Download her og så trykke på ikonet med de tre små prikker ude i højre side og vælge ”Download”. Når I har downloadet den, er I meget velkomne til at lægge den ud på jeres forenings Facebook-side i uge 35.

I kan fx kopiere og indsætte nedenstående som tekst (udfyld den røde tekst):

Er du klar til et comeback?

Vi står klar med åbne arme, hvis du vil finde glæden ved idræt igen! Vi ved godt, at du ikke er 20 år længere, så vi har tilpasset vores træning – men fællesskabet, det er stadigvæk præcis lige så sjovt, som du husker det 😊

Vi træner (Tidspunkt, sted og mere om holdet?????) og du er velkommen til at komme op og prøve det helt gratis.

Del opslaget med én, du vil gøre comeback sammen med.

Skriv en kommentar