Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Ringsted vinder 3. regionsmesterskab i kurling

Der var konkurrence og god holdånd, da kurlingstenene i mandags rullede afsted til det tredje regionsmesterskab på Sjælland i Ringsted Sportscenter. Her var otte hold fra regionen mødt op for at dyste om podiepladserne, og dagen blev styret af ildsjælen Erly Pedersen, som har stået for at arrangere hyggelige kurling-arrangementer siden sporten blev en del af Dansk Arbejder Idræt for tre år siden.

Med til stævnet var mange velkendte ansigter fra de foregående år til stor glæde for deltagerne: ”Vi kan råbe ad hinanden og konkurrere på banen, men så går vi bagefter op og drikker kaffe sammen og hygger os med hinanden”, fortæller en spiller fra Solrød. Og det er netop fællesskabet og det sociale ved sporten, som mange af spillerne fremhæver. Jo, de vil da gerne vinde – men det vigtigste er at have det sjovt. Flere af dem fremhævede også, hvor vigtigt det er at komme ud og være med, så man ikke ender med at sidde derhjemme alene. ”Det er vigtigt at støtte op om de her arrangementer, så vi kan holde gang i det sociale”, fortæller en af deltagerne, som normalt ikke spiller kurling, men hans klub manglede en spiller, så de kunne stille med et fuldt hold.   

Erly Pedersen har formået at være en stærk motor i sporten på Sjælland, og han håber på, at der i fremtiden er andre regioner, der har lyst til at spille med, så garvede kurling-spillere fra hele landet kan dyste mod hinanden.  

I de indledende runder var stemningen afslappet, men da placeringsrunderne skulle afvikles, kunne man tydeligt mærke, at nu spidsede konkurrencen til: På bane 1 skulle 1. og 2. pladsen fordeles mellem Ringsted og Solrød 2, mens der på banen ved siden af var et lokalopgør mellem de to Merløse-klubber.

Resultaterne af regionsstævnet i region Sjælland blev:

  1. Ringsted
  2. Solrød 2
  3. Merløse 1

Skriv en kommentar