Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Rekordmange til Seniortræf Fyn 2024

Selvom vejrudsigterne ikke var strålende i området ved Skibhuscenteret i Odense, var 92 motionsglade seniorer og frivillige alligevel mødt op for endnu en gang at udfordres på nye idrætter og opleve glæden ved det sociale fællesskab, der er opstået i nogle af senioridrætsforeningerne på Fyn, da der blev afholdt Seniortræf Fyn for tredje gang.

Krolf, naturmotion, Qi Gong og ude-fitness var blot nogle af de aktiviteter, som det naturrige område kunne byde på. Særligt ude-fitness var Jens Arne, der er formand for Skibhuscentret, meget begejstret for at kunne tilbyde som aktivitet: ”Vi fik de udendørs træningsfaciliteter for et halvt år siden, så det er dejligt, at de også kan bruges til et arrangement som Seniortræf,” fortæller han.

Bente på 79 år har været frivillig i Skibhuscentret og kommer der nu næsten hver dag for at gå til blandt andet linedance, petanque, cirkeldans og strik. Derfor falder det hende også meget naturligt at have mod på at prøve en masse forskelligt: ”Det er ikke vigtigt, om man kan finde ud af det eller ej. Det vigtigste er at være med og have det sjovt,” fortæller hun efter at have givet sig i kast med de forskellige fitnessmaskiner for første gang.

Seniortræf Fyn er stablet på benene i et godt samarbejde mellem Ida Mørk, som er instruktør hos Langeskov Senioridræt og medlem af bestyrelsen hos regionsledelsen i DAI Syddanmark, og idrætskonsulent i DAI Josef Sedighi Frandsen. Arrangementet er på grund af den store succes en tilbagevendende begivenhed og vender tilbage i 2025.