Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Per og Conny blev Årets frivillige i DAI

En vedholdende og stærk indsats som frivillige i foreningen Boldklubben Kammeraterne blev belønnet med prisens som årets frivillige i DAI, som I år deles mellem Per Aune og Conny Schackinger.  

Det kom som en overraskelse for Conny Schackinger og Per Aune, da forbundsformand i DAI Peer Huniche pludselig kom ind ad døren med blomster og check til Region Hovedstadens generalforsamling.

Parret har vundet prisen som årets frivillige i DAI for deres utrættelige indsats i Boldklubben Kammeraterne, hvor Conny har været formand i 21 år og Per har været kasserer i 37 år.

”Jeg blev overrasket, men det er en stor ting at blive anerkendt for det. Det viser at både foreningen og DAI har øje for, at man har gjort et godt stykke arbejde. Jeg kan gode lide arbejdet som frivillig,” siger Conny Schackinger, som har været med foreningen siden hun var ni år.

”Det ligger i mit DNA at lave frivilligt arbejde, og så er det selvfølgelig rart at få den anerkendelse. Jeg får mange fornøjelser ud af at være frivillig,” siger Per Aune.

Sammen med prisen følger en check på 2.500 kr. til foreningen, blomster og et diplom.

”Den indstilling de har over for deres forening betyder utrolig meget – og vi er stolte over, at have sådan nogle frivillige i DAI, der gør så stor en forskel for deres klub og for os,” siger forbundsformand i DAI Peer Huniche.

Hans Rasmussen fra Boldklubben Kammeraterne er en af dem, som igennem mange år har nydt godt af den frivillige indsats.

”De gør især en stor forskel for det sociale liv i klubben,” fortæller han.

Udover arbejdet i foreningen, så har de igennem en lang årrække også ydet en kæmpe indsats i DAI Region Hovedstaden, hvor de har været kasserer og sekretær.

Pga. corona har overrækkelserne været forsinket – men senere på året bliver prisen som Årets DAI’er også overrakt.

https://www.facebook.com/dai1929/videos/720438191861566/

Skriv en kommentar