Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Palle Thomsen genvalgt som vicepræsident i CSIT

Fredag d. 18. oktober blev forbundssekretær Palle Thomsen genvalgt som vicepræsident i den internationale arbejdsidrætsforbund CSIT. De næste fire år skal han arbejde på at udvikle senioridrætten på internationalt plan.

En delegation fra DAI’s forbundsledelse og forbundssekretær Palle Thomsen var i uge 42 i Rom i Italien til CSIT´s valgkongres, der afholdes hver fjerde år.

Her blev Palle Thomsen genvalgt som den ene af flere vicepræsidenter i CSIT, og skal fortsætte med det særlige indsatsområde senioridræt.

”Jeg har igangsat en undersøgelse inden kongressen blandt forbundene i CSIT om deres senioridræt, så vi ved, hvad forbundene laver nationalt og hvad de godt kunne tænke sig i CSIT. Et løbende fokus på idrætten har stor betydning for at kunne sikre, at senioridræt er på programmet til World Sports Games, at der løbende bliver holdt kurser og lavet netværk,” siger Palle Thomsen.

Udover senioridrætten har DAI arbejdet for, at der er plads til alle niveauer ved World Sports Games, så breddeidrætten også er godt repræsenteret og alting ikke er på topniveau. Det er fx kommet til udtryk ved 5-mands fodboldturneringen, hvor DAI ved de seneste World Sports Games har stillet med et hold fra Idræt for Sindet.

Forbundsledelsen deltog i kongressen for at snakke med repræsentanter fra de andre lande og få et indblik i, hvad der foregår politisk i CSIT.

Skriv en kommentar