Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Landsfinale i Studiebold 2023

Der var hverken sparet på det gode humør eller den fede musik, da Landsfinalen i Studiebold 2023 løb af stablen i Sydbank Arena i Kolding – en vaskeægte fodboldfest, hvor studiehold fra Jylland og Sjælland gav den gas med flotte mål, lækre finter og masser af god holdånd. Bolden røg i mål akkompagneret af fed musik fra DJ Dani Dee, der fik både tilskuere og spillere op i gear.    

I år havde vi fornøjelsen af Ball of Duty, Mors Drenge, International Hygge og FC Papi, som alle var mødt op for at give den maks gas med deres studiekammerater. Og der var ingen tvivl om, at der i Sydbank Arena var lagt op til en festlig dag: HK Ungdom og State sponsorerede præmier – både spiselige og dem med procenter i – og sørgede for, at alle hallen var fuldt velforsynet – tak for det!

En dag i konkurrencens tegn er nu veloverstået, og holdet fra København – International Hygge – kunne om eftermiddagen kalde sig vindere af Landsfinalen i Studiebold 2023 efter en højspændt kamp mod FC Papi fra Kolding, der endte med sølvmedaljen om halsen. Bronzen gik til vinderne af finalen i 2022 Mors Drenge, som dog kunne bryste sig af at have Landsfinalens MVP på holdet.

Skriv en kommentar