Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Krolfens Uge tiltrak mange nye spillere: ”Man kan godt kalde det en succes”

På trods af blandet vejr så væltede nye krolfspillere mange steder ud på banerne i uge 38 til Krolfens Uge. Her inviterede krolfklubber i hele landet til Åbent Hus for at få flere ud og svinge køllerne igen.

For første gang nogensinde afholdt Dansk Arbejder Idrætsforbund i uge 38 Krolfens Uge, hvor medlemsforeninger over det ganske land åbnede plænerne til et par hyggelige timer med krolf.

35 foreninger deltog og en af dem var Ledøje/Smørum Krolf, der torsdag d. 23. september var klar med køller, kaffe og kammeratskab. De kunne byde otte spillere velkommen – plus to, som driblede hjem igen da regnen meldte sig.

”Jeg har prøvet krolf en gang før, og det var rigtig morsomt. Det er afslappende og hyggeligt, og selvom det handler om at vinde, så er hyggen det vigtigste. Og i dag var det hyggeligt – selv i regnvejr, det var en super god dag. Jeg kommer helt sikkert herned og spiller igen,” siger Lena Lorentsen fra Smørum.

”Jeg spiller normalt golf og badminton, men det her er mere socialt. Du går og hygger dig på en helt anden måde, og det er afslappet. Det har været dejligt at spille med – helt fantastisk. Jeg kommer helt sikkert igen,” siger Kaj Winkler fra Smørum.

Dagen var altså velbesøgt på trods af det våde vejr og den lokale arrangør var da også godt tilfreds.

”Jeg synes at ideen var bragende god – især fordi det ligger op til DM. Jeg synes, at det er gået langt over forventning på trods af det ærgerlige regnvejr. Jeg synes godt man kan kalde det en succes,” siger Flemming Birkmosegaard, som var arrangør af dagen i Smørum og også er formand for Region Hovedstadens Krolfudvalg.

Hos den helt nye Bellahøj Krolfforening i Brønshøj var der også mødt mange nye ansigter op. Seks nye spillere havde fundet vej, og de var alle klar til at melde sig ind.

”Jeg har lige prøvet krolf på DAI SeniorCamp, og jeg havde aldrig prøvet det før. Jeg synes, at det var ærgerligt, at der ikke lå noget i Brønshøj, men så så jeg det her i lokalavisen, og det skulle jeg prøve. Jeg synes det er hyggeligt, man får både frisk luft og går og småsnakker. Det er socialt ikke?” siger Annette Kodra Hansen, der var en af de nye ansigter.

”Vi var meget tilfredse med, at der kom seks nye ansigter. Vi havde bare håbet på en enkelt. Og de vil alle sammen gerne fortsætte, så nu lægger vi træning hver onsdag i samme tidsrum, fordi det passer dem. Og så vil vi prøve at køre så lang tid ind i vinteren som muligt,” siger Lya Moestrup, som var arrangør af dagen.

Krolfens Uge skal afholdes igen i 2022, men lige nu er der en evaluering igen, så den kan blive endnu bedre.

Skriv en kommentar