Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Krolfens Uge: Nye spillere myldrer til

26 steder i Danmark holdes der lige nu Krolfens Uge, og mange steder et de besøgende mødt talstærkt op. Hos Krolffolket-Halsnæs overvejer de endda, om de tør være med fremover, hvis de risikerer, at foreningen bliver for stor.

”Skal vi spille en runde mere?” ”Det kan vi godt snakke om, men vi skal lige have kaffe – det er det allervigtigste!”.

De fremmødte spillere var ivrige efter at få mere, da Ølstykke Krolf lagde græs til Åbent Hus i Krolfens Uge d. 23. maj, hvor solen bragede ned. Otte nye spillere var mødt op, og de havde en god oplevelse.

”Jeg var lidt nysgerrig – jeg har aldrig prøvet at slå til en kølle, eller en bold og har heller ikke boldøje, så det var lidt et eksperiment. Men her er jo dejligt – og hvis man ikke spiller, så kan man altid nyde en kop kaffe og naturen. For os pensionister er det jo det sociale, som vi søger, man skal ikke sidde derhjemme og glo,” siger Ulla Grønbæk Hansen, som regner med at komme forbi træningen igen.

Samme melding kommer fra Ole Christensen, som var en af de 12 nye ansigter, der var mødt op i de flotte omgivelser hos Krolffolket i Halsnæs.

”Jeg er er lige blevet enkemand, og så sagde min nabo som også er med i dag, at jeg trængte til at komme lidt ud. Jeg tror ikke, at jeg var gået herned, hvis ikke der var Åbent Hus. Det er nemmere, når der er andre nye og man får lidt instruktion, og jeg må sige, at det er meget hyggeligt, og jeg har tænkt mig at komme igen de andre dage,” siger Ole Christensen

I alt 26 krolfforeninger i hele landet er tilmeldt Krolfens Uge, som er en fælles indsats for at få flere spillere i gang med sporten og at øge kendskabet til de mange foreninger.

Også hos arrangørerne er tonen positiv oven på dagens Åbent Hus

”Det er gået super godt – der er super stemning, og der er kommet masser af folk ind udefra. Hvis bare halvdelen melder sig, er det en succes. Vi skal også være med næste år, hvis vi overhovedet føler at foreningen kan rumme flere spillere. Det er et luksusproblem. Men måske tilmelder vi os bare for at vise flaget,” siger Jørgen Hansen, som er formand i Krolffolket-Halsnæs

”Vi vil gerne have flere medlemmer og synes, at Krolfens Uge er en god idé, og foreløbigt er det gået godt,” siger Ann Larsen som er formand i Ølstykke Krolf.

Det er andet år, at Krolfens Uge ruller over landet, og håbet er, at det kan blive en tradition i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Skriv en kommentar