Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Krolf DM bliver en del af DM-ugen

For første gang nogensinde afholder Danmarks Idrætsforbund i 2022 et samlende DM-event, hvor idrætter som cykling, svømning, sejlsport og tennis afvikler deres danmarksmesterskaber. DAI deltager selvfølgelig og har valgt at lægge det individuelle krolf DM i DM-ugen.

Aalborg bliver i slutningen af juni vært for den første DM-uge, som samler landets bedste atleter på tværs af idrætter og forbund. DAI har valgt at være med for at vise, at krolf er meget mere end det sociale.

”Vi vil gerne vise, at krolf er en idræt, hvor der er et højt sportsligt niveau, som berettiger et DM. Og så er det fedt også at være en del af noget større med fælles præmiereoverrækkelse og at være en del af eliten i idrætsdanmark,” siger idrætskonsulent i DAI Poul Sølvstein. 

D. 25. juni afvikles det individuelle krolf DM i Aalborg på Østre Anlæg, og man er allerede langt med planerne.

”Vi har fået gode forhold, vi sætter telte op og står selv for bespisning, så det er rigtig lækkert. Vi er langt med planlægningen – jeg tror drejebogen er skrevet og alt er på skinner. Og så går vi også med en lille plan om at lave noget samlende krolf aftenen inden. Dem der kommer langvejs fra, skal jo nok have en overnatning,” siger idrætsrådgiver i DAI Region Nordjylland og medarrangør Poul Sørensen.

Deltagerne ved det individuelle DM bliver fundet gennem stævner i de enkelte regioner frem mod DM.

Selve stævnet bliver stadig afviklet som det plejer, afviklet over en dag på tre baner – og så senere på efteråret afvikles DM for hold d. 25. september i Silkeborg.

Der kommer mere information om DM løbende.

Se mere om DM-ugen her: https://www.dif.dk/dm-ugen

Skriv en kommentar