Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Kongressen udskudt til d. 13. november

Dansk Arbejder Idrætsforbund udskyder kongressen til d. 13. november 2021, ligesom Idrætsforum flyttes til 2022 og DAI ikke deltager i World Sports Games i år. Forbundsledelsen har truffet beslutningerne for at passe på alle DAI’ere og for at kunne fokusere på at få gang i idrætten, når Danmark åbner igen.

Der er stadig lange udsigter til en hel genåbning af Danmark. Selvom alle danskere potentielt kan være vaccineret inden 1. juli, så er det endnu uklart, hvordan hverdagen kommer til at se ud derefter.

Derfor har DAI besluttet udskyde kongressen, som oprindeligt skulle være afholdt i 2020 til. Den nye dato er den 13. november 2021, hvor håbet er deltagere fra hele landet igen kan være forsamlet.

“Det er ikke trygt at mødes i større forsamlinger endnu, og et vigtigt element i både kongres og Idrætsforum er, at folk gerne vil hygge sig – og det kan vi ikke, som det er nu. Og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at det vigtigste for DAI lige nu er, at vi kommer i gang og får genåbnet idrætten og aktiviteterne. Og når alle er vaccineret, så kan vi for alvor begynde at mødes igen,” siger forbundsformand i DAI Peer Huniche.

Udover udsættelserne af kongressen og Idrætsforum har Forbundsledelsen også besluttet, at DAI ikke deltager i World Sports Games fra d, 1. juni i Italien.

“Danmark er ikke færdigvaccineret der, og vi ved ikke, hvor langt de andre lande er med vacciner og samtidigt vil restriktionerne være stramme, så vi vil sikkert skulle være i bobler ligesom til Håndbold VM, og så går en stor del af oplevelsen tabt,” siger Peer Huniche.

Mere information kommer ud til alle foreninger, når kongressen nærmer sig.

Skriv en kommentar