Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Julehilsen fra DAI

Så går 2021 på hæld, og forbundsformand i DAI Peer Huniche ønsker alle en glædelig jul med denne hilsen.

Julefreden nærmer sig med hastige skridt og travlhed med de sidste gaveindkøb og forberedelserne til juleaften med familie, venner m.fl.  er i gang.

Først og fremmest var 2021 det år, hvor vi fik gang i idrætten igen, og især efteråret har nærmest kørt som normalt med fyldt kalender og aktiviteter til alle. Det kan vi være stolte af i DAI.

Jeg vil gerne rose foreninger, frivillige og medarbejde i DAI for at holde fast og holde ud. At være kreative, når restriktionerne gjorde det svært at gennemføre idrætten, og at holde fællesskabet i gang med de muliges kunst. Det er på den måde, at vi får alle ind i kampen.

Men som 2020 så har 2021 på mange måder også været et udfordrende år, hvor vaccinationerne først skabte lys for enden af tunnelen, men sidenhen er nye udfordringer kommet til, og det er svært at se hvilket 2022 vi går ind i om lidt.

Målet er nu at fortsætte idrætten, at fortsætte fællesskaberne og at fortsætte det gode foreningsliv. Der kan komme restriktioner igen, som vi må arbejde med – men vi er jo efterhånden vant til at være smidige og til at passe på hinanden.

Forbundsledelsen vil gerne ønske alle foreningsmedlemmer, frivillige ledere og regioner, ansatte, samarbejdspartnere m.fl. en rigtig god jul og et lykkebringende nytår 2021.

Peer Huniche, forbundsformand

Skriv en kommentar