Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Jørn Bjarning er Årets DAI’er

Regionsformand i Region Syddanmark Jørn Bjarning har vundet prisen som Årets DAI’er for sit utrættelige arbejde i såvel regionen som i MTB-udvalget. Han blev overrasket på DAI’s kongres med blomster og flotte ord.

Hver dag, uge og måned arbejder frivillige utrætteligt på at gøre DAI til noget helt særligt i dansk idræt. Det skal selvfølgelig anerkendes, og det gør forbundet med prisen Årets DAI’er.

Den blev uddelt på årets DAI-kongres, hvor forbundsformand Peer Huniche overraskede regionsformand i Region Syddanmark Jørn Bjarning med prisen.

”Den gives til én, som man ved brænder ekstra igennem. Han er perfektionist og har det i sit DNA aldrig at gøre tingene halvt,” siger Peer Huniche.

I indstillingen fra Mads Enggaard, der er medlem af Regionsledelsen samt formand for MTB-udvalget står blandt andet.

Igennem de sidste par år, har Jørn været med til at sætte en ny og inddragende struktur for Regionsledelsen i Syddanmark. Takket være Jørns store indsats er det lykkes at få alle regions idrætter repræsenteret i regionsledelsen, der er blevet skabt struktur for regionens økonomi, herunder hvordan regionen sikrer sig, at flest mulige midler går tilbage til idrætterne samt den store administrative opgave er blevet løst ift. planlægning af diverse møder generalforsamlinger, regionsmappe mv.

Indstillingen kan læses her:

Jørn Bjarning blev selv overrasket og glad for prisen.

”Jeg var da mega overrasket. Det er da helt utroligt, at jeg skulle modtage den pris. Det havde jeg slet ikke forestillet mig. Jeg er dybt overrasket. Det er fantastisk.”

”Jeg føler mig enormt ydmyg og stolt over, at den ære skulle tilgå mig. Det har jeg svært ved at se mig selv i. Forstået på den måde, at der er mange andre der har fortjent den langt mere end mig. Så derfor er det så overraskende for mig, og jeg er virkelig ydmyg og stolt.”

Senere på året uddeles den nye pris ”Alle ind i kampen-prisen”.

Skriv en kommentar