Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Indstil din favorit til ”Årets frivillige” eller ”Årets DAI’er”

Årets frivillige og årets DAI’er skal igen i år kåres. Vi anerkender én, som gør et afgørende stykke arbejde i en DAI-forening og én, som gør et afgørende stykke arbejde i DAI, enten i region, udvalg eller forbund. Førstnævnte vinder prisen som “Årets frivillige” og sidstnævnte “Årets DAI’er”. Vi håber på masser af indstillinger for det gode arbejde, der hver eneste dag får DAI’s foreninger og organisation til at køre rundt. Her kan du se mere om kriterierne, når du indstiller hende eller ham, som du synes har været en fantastisk frivillig i 2019. 

Hos DAI vil vi gerne hvert år hylde det gode frivillige arbejde. Kåringen er en anledning til at hylde de frivillige, der gør en forskel ude i foreningerne, regionerne, udvalgene, forbundet og ja, overalt hvor der laves frivilligt arbejde i DAI. Udvælgelsen af årets DAI’er sker på baggrund af den frivillige indsats, som personen har gjort i året 2019. Det er altså ikke en belønning for mange års solid indsats, men en anerkendelse af nogen, som i 2019 har gjort et kæmpe stykke arbejde. 

”Det betyder meget for os alle i DAI at uddele priserne. Vi hylder dem, der stikker ud og gør noget helt særligt for fællesskabet.  Man kan måske tage deres frivillige arbejde for givet, og det er først, når de ikke er her, at man opdager, hvilken indsats de har gjort. Derfor synes vi, at man skal give ros og anerkende den særlige indsats, som deres gøres både i foreninger og forbund nu.siger DAI’s forbundsformand, Peer Huniche.

Sidste år var det Aase Jensen fra Klim i Nordjylland, som løb med prisen.

”Det var et stort skulderklap for den frivillige indsats. Det betød rigtig meget for mig, må jeg sige. Det giver et boost til selvtilliden, og man bliver bekræftet i, at det man gør, er godt,” siger Aase Jensen.

Medlemmerne indstiller kandidater
Valget af “Årets frivillige” og “Årets DAI’er” vil udelukkende foregå på baggrund af de indstillinger, som forbundsledelsen modtager. Det er derfor medlemmernes indstillinger, der danner grundlag for, hvem der endeligt vinder prisen, så det er bare med at komme i gang og indstille ham eller hende i jeres forening/region/forbund, der har fortjent et ekstra skulderklap. ”Årets frivillige” modtager en gave samt en anerkendelse i form af et tilskud på 2.500kr, der går til foreningen, hvor ”Årets frivillige” er frivillig. “Årets DAI’er” modtager en gave. Når forbundsledelsen har modtaget alle indstillingerne, vil de træffe beslutningen om, hvem af de indstillede kandidater, der skal løbe med de fornemme titler.

Kriterier for at blive ”Årets frivillige” og “Årets DAI’er”
Hvilke opgaver personen, der indstilles udfører, kan variere bredt. Det vigtigste er, at du indstiller en person, som i 2019 har gjort en særlig forskel med hans eller hendes engagement og indsats. Det kan være lige fra vandbærer til kasserer til forbundsformand. For at indstille en person kræver det, at man skriver minimum en halv A4-side og max en hel med sin begrundelse for, hvorfor vedkommende har fortjent prisen. Man må gerne være flere afsendere på den samme begrundelse. Hvis indstillingen ikke indeholder en udførlig begrundelse, vil personen ikke have en chance for at vinde prisen.

Deadline for indstilling
Sidste dato for at indstille kandidater til årets frivillige i DAI er den 1. maj 2020. Der kan indstilles kandidater til priserne ved at skrive en mail til DAI på: jimmy@dai-sport.dk sammen med en begrundelse (Læs kriterier ovenfor).

Skriv en kommentar