Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Idrætsfestival for Sindet tæt på at løbe med Parasportsprisen

Den årlige idrætsfestival på Vejle Idrætshøjskole for mennesker med psykiske sårbarheder var én af tre nominerede til Parasportens Organisationspris i Vejle Kommune. I et stærkt felt måtte festivalen dog se sig slået på målstregen.

Idrætsfestival for Sindet var indstillet til Parasportens Organisationspris i Vejle Kommune, hvor der torsdag aften d. 2. april blev afholdt Sportsgalla – online vel at mærke pga. Covid-19.

”Jeg blev mega glad, da jeg hørte det. Det er dejligt at blive fremhævet på denne måde – alle deltagerne gennem årene, alle de frivillige og DAI. Det der betyder rigtig meget, er at der er nogle udefra, som kigger ind og ser hvilken betydning idrætsfestivalen har, det er alfa og omega,” siger Mogens Damgaard, som er frivillig koordinator på festivalen og en del af forbundsledelsen i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Ud over æren var der 5.000 kroner på højkant til vinderne i de forskellige kategorier til sportsgallaen. Det blev desværre ikke festivalen, som løb med prisen – det gjorde HIVO’s frivillige til EM i kørestolsrugby. Og selvom Mogens Damgaard var ærgerlig over, at det ikke var ham, der blev ringet op, så anerkender han også, at det var et hårdt felt.

”Vi sidder i Vejle Kommune og man vil selvfølgelig hylde de initiativer, der har et udspring i Vejle Kommune. Så jeg vidste godt, at vi var Dark Horse i det her, fordi vi var oppe mod stærke indstillinger. Det havde været helt exceptionelt, hvis vi havde vundet,” siger Mogens Damgaard.

Efter påske bliver der truffet beslutning om, hvorvidt Idrætsfestival for Sindet 2020 bliver gennemført.

Skriv en kommentar