Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Idrætsfestival for Sindet åbner for dags-billetter

Der er for længst udsolgt til årets Idrætsfestival for Sindet i Vejle d. 28.-30. juni, hvor 260 mennesker med psykiske sårbarheder fra hele landet er klar til tre dage med fuldt idrætsprogram. På grund af den store interesse har festivalen som noget helt nyt åbnet for dags-billetter.

Crossløb, gå-fodbold, udendørs svømning, triatlon, MTB, yoga, volleyball og alt andet idræt, som hjertet og hjernen begærer får i tre dage idrætshøjskolen i Vejle til at summe af liv, når 260 mennesker med psykiske sårbarheder indtager græs, skov, vand, atletikbane og klatrevæg.

”Vi blev nærmest løbet over ende da tilmeldingen åbnede i december sidste år – men festivalen bliver også helt unik, fordi vi fejrer 25-års jubilæum, og vi har gjort noget helt ekstraordinært ud af det. Al idrætten bliver suppleret med en kæmpe fest og et decideret festfyrværkeri onsdag aften,” siger administrativ koordinator på festivalen Mogens Damgaard.

Det har været helt afgørende for festivalen, at trofaste sponsorer har holdt ved på trods af corona-aflysninger og andre udfordringer.

Efter to års corona-aflysninger, hvor også mange Idræt for Sindet-idrætsforeninger har mistet medlemmer, var festivalen spændt på, om interessen for festivalen var intakt. Men efter at tre-dages billetterne er blevet flået væk, igen, har festivalen nu besluttet som noget nyt at åbne op for dags-billetter, så flere kan blive en del af idrætsfesten i Nørreskoven i Vejle.

”Hvis kapaciteten var der på højskolen, er der ingen tvivl om, at vi kunne sælge flere billetter til overnattende gæster på festivalen – vi har faktisk måtte afvise nogle i år. Men det næstbedste er, at vi nu giver deltagere mulighed for at være en del af idrætten og fællesskabet med dags-billetter. Det betyder også, at man både kan snuse til oplevelsen, inden man tager det fulde spring og at man kan nøjes med en enkelt dag, hvis dagsformen mest er til det,” siger Mogens Damgaard.

Dagsbilletterne er netop sat til salg her.

Skriv en kommentar