Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

“Gang i DAI” har fået gang i idrætten

Mange foreninger har deltaget i årets kampagne “Gang I DAI” og har sammen talt skridt og holdt motionen ved lige i en tid, hvor det ellers kan være lidt svært. Nu er foreningerne i gang med at indberette skridt og snart vil der være lodtrækning om flotte præmier.
En af dem som troligt har snøret skoene og samlet km er forbundsformand i DAI Peer Huniche.

Nu er de sidste skridt gået i konkurrencen gang i DAI, som har løbet over de seneste 14 dage fra 25. maj til 7. juni.

Gang i DAI med skridttællerkonkurrencen har været en fin optakt til at få gang i den aktive idrætsdeltagelse rundt om i foreningerne i Danmark. Jeg og forbundsledelsen ser frem til at der kan komme gang i endnu flere af vores idrætstilbud i den kommende tid, selvom det må ske med afstand og visse begrænsninger.

Gåturene har været en kærkommen lejlighed til at gå med sine holdkammerater fra foreningen, og samtidig opleve naturen fra dens bedste side samt de gode samtaler om stort og småt fra ens hverdag. Turene har givet energi og fået tankerne ledt over på de positive ting fra hverdagen, så vi for en stund kan få kastet lidt af de seneste måneders bekymringer væk oven på corona pandemien.

De kommende dage vil resultaterne løbe ind til forbundet, og det bliver jo spændende at se hvilket hold og forening, der løber med sejren.

Det væsentligste er om konkurrencen for forbundsledelsen ikke kun at vinde, men at så mange som mulige kommer ud af døren, får lidt vind i håret, nyder og mærker DAI-fællesskabet og sidst men ikke mindst, at vi nu kan fejre at kan gøre noget som vi ikke har kunne gøre længe.

Jeg håber, at alle deltagere og foreninger har nydt gåturene og senere på ugen vil vinderne blive offentliggjort på hjemmesiden.

Her på falderebet vil forbundsledelsen gerne ønske alle de frivillige, ledere, foreninger en rigtig god sommerferie og pas på jer selv og jeres familier.

Mange sommerhilsener fra forbundsledelsen

Peer Huniche

Forbundsformand

Skriv en kommentar