Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

FORENINGER: GRATIS KURSUS I NY CORONA-sikker idræt

Web vandmærke

Kontakt

DAI tilbyder gratis at undervise jeres instruktører i nye idrætter, som I kan dyrke i denne corona-tid.

Hvis jeres forening er interesseret i at høre mere om mulighederne, så er du/I meget velkommen til at kontakte den regionale konsulent for mere information og vejledning.

Her finder du kontaktinformation.

HOLD FAST I FÆLLESSKABET - FIND EN NY IDRÆT TIL FORENINGEN

I en tid hvor foreningslivet mange steder ligger stille og hvor vores traditionelle måde at mødes om idrætten på ikke længere er mulig, vil vi i Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI) gøre vores bedste for at hjælpe jer.

Derfor har vi taget corona-brillerne på og har fundet en god håndfuld aktiviteter, som foreninger med god ro kan sætte i gang. Det er aktiviteter, som kan passe til de omstændigheder, som I foreninger befinder jer i på nuværende tidspunkt - og formentligt et godt stykke ud i fremtiden. Aktiviteterne er netop karakteriseret ved at kunne gennemføres med god afstand mellem deltagerne og samtidig holde fast i fællesskabet og give smil på læben. Så grib muligheden for at få en ny idræt på menuen.

Dette skriv er en opfordring til, at I, hvis I har lyst, kommer i gang med foreningsaktiviteter under sikre corona-venlige rammer (se link i mail til retningslinjer). Vi ved, at der er mange udfordringer i forbindelse med opstart af foreningsaktivitet og begrænset fællesskab, men i DAI vil vi gerne hjælpe jer.

Vi har udarbejdet fire motionspakker, der er corona-venlige, og som vi mener, at mange foreninger, nemt vil kunne søsætte med vores hjælp.

DAI hjælper jeres forening i gang, hvis I har lyst til at prøve en af aktiviteterne. Det er vigtigt at pointere, at der er specifikke rammer indenfor de enkelte idrætter, der skal sikre den anbefalede afstand til hinanden, så alle kan deltage trygt og sikkert.

Tilbuddene er et gratis tilbud for DAI-foreninger, men der skal medregnes udgifter til evt. Køb af udstyr, f.eks. startpakke i Krolf.

SE HVAD DAI-FORENINGER KAN FÅ HJÆLP TIL