Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Fodboldkontoret i Hovedstaden rykker til Grøndal MultiCenter

Grøndal MultiCenter I Københavns Nordvestkvarter danner de nye rammer om DAI Region Hovedstadens fodboldkontor. Regionen var nødt til at finde nye lokaler efter at udlejerne på Østerbro ville bruge de gamle lokaler til nye formål.

Hvis man vil besøge fodboldkontoret i DAI Region Hovedstaden, skal man nu en tur forbi idrætsmekkaet Grøndal MultiCenter i København NV.

”Vi var så heldige at få de her lokaler, som er ganske udmærkede. De er måske lidt mindre, men der er ikke overflødige kvadratmeter, som i det gamle,” siger formand for fodboldafdelingen i Hovedstaden Jan Ludvigsen.

Telefonnummeret og mailadressen er stadig den samme, og det er da efterhånden også de færreste foreninger, som kigger forbi de fysiske lokaler. Det er måske også blevet lidt udfordrende at finde vej.

”Adgangsforholdene kan være lidt svære at finde første gang, men man kan altid spørge i receptionen, som er meget flinke,” siger Jan Ludvigsen.

Kort forklaret, så hvis man står foran hovedindgangen til Grøndal MultiCenter og kigger ind – men uden at gå ind, så skal man dreje næsen til højre og gå cirka 50 meter udenfor indtil der kommer en dør med DAI’s logo på.

DAI har lokalerne til udgangen af 2024, og har så en forhåbning om, at få nogle endnu bedre lokaler, når centret skal til at bygge ud.

Skriv en kommentar