Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Flere nye klubber på banen: Bowling er tilbage i topform

Bowling med Dansk Arbejder Idrætsforbund handler ikke blot om, hvor mange point der står på skærmen, efter kuglerne er kastet. Det sociale betyder lige så meget, og det blev endnu engang bevist i lørdags, da der blev afholdt sæsonens 7. stævne i Glostrup.

Region Hovedstaden har i denne sæson fået tre nye klubber med ombord, og det er gode nyheder for sporten, som ellers havde hårde vilkår under nedlukningerne gennem de seneste par år.

”Vi er ved at være tilbage på samme niveau som før corona. De nye klubber har formået at få en masse nybegyndere til – en af klubberne har fire hold med helt nye spillere, som har trådt ind i vores fællesskab og er blevet bidt af sporten og det sociale. Vi griner og hygger og kan godt grine af, hvis man får lavet et dårligt kast – så er det bare op på hesten igen.”, fortæller Pia Bah, der er formand for bowling-udvalget i DAI.

Og selvom stævnerne naturligvis også handler om at få mange point, så kan alle være med og synes, at det er sjovt: Spillerne og holdene til det kommende regionsstævne bliver nemlig inddelt i kategorier ud fra et pointgennemsnit, så man spiller mod andre på samme niveau.

Til regionsmesterskabet sidste år blev det individuelle mesterskab slået sammen med holdmesterskabet, og det var der rigtig stor succes med: ”Det, du præsterer på holdet, er også det, du bliver bedømt på individuelt, og det vi præmierer ud fra”, fortæller Pia Bah, der ser frem mod dette års regionsmesterskabsstævne, der afholdes i Glostrup d. 4. juni 2023.  

Hvis din bowlingklub er interesseret i at være med til stævner, kan I kontakte jeres lokale kontaktperson. Se kontaktinformation her.

Skriv en kommentar