Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Familieforetagende skal få flere til at spille roundnet i Roskilde

For tre år siden blev Jakob og Stine Ramlyng introduceret til roundnet på en sommerhøjskole, og der fandt de ud af, at her var en sport, de kunne dyrke sammen med deres to børn på 12 og 16 år. Efterfølgende begyndte de at introducere den sjove sport for familie og venner, når de var samlet til arrangementer, og spillet fik hurtigt godt fat.

”I foråret havde vi en god snak om, hvad vi gerne vil lave noget mere af som familie, og hvad der gør os alle glade. Vi ville gerne spille roundnet mere fast, så det ikke blot var hist og her. Lige nu fokuserer vi på at få noget op at køre gennem Facebook og Instagram for at se, hvad der er af interesse. Og hvis det kører godt, så vil vi kigge på at gøre det til en mere struktureret organisation. Lige nu er det min store søn, der står for Instagram, min kone Stine står for Facebook, og jeg står for de øvrige kontakter – så det er et lille familieforetagende, vi har gang i,” fortæller Jakob Ramlyng, der sammen med resten af familien er i fuld sving med at planlægge nye træningsdatoer.

Vil du prøve roundnet? Som en del af DM-ugen i Aalborg kan du søndag d. 25. juni kl. 11.00 prøve kræfter med roundnet enten i en mini-turnering eller med en teknisk gennemgang – helt gratis! Læs mere og tilmeld dig lige her.

”I starten var det primært naboer og folk, vi kender i forvejen, der kom til vores træninger. Nu begynder der så småt at komme flere til – for eksempel har vi kontaktet RUC, hvor der er mange unge, der gerne vil være med til roundnet hos os. Alle kan være med,” fortæller han. Til første træning en dag i weekenden dukkede 16 spillere op – nu prøver vi med en hverdagstræning for at se, hvad folk er mest til”.

Der er ingen tvivl om, at det er lysten, der driver værket hos Familien Ramlyng. Er du interesseret i at spille roundnet i Roskilde, så tjek deres Facebook eller Instagram.

Skriv en kommentar