Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

En stor krolffamilie: Vellykket kvalifikationsstævne i Vristed

Himlen var blå, og humøret højt, da 110 krolfspillere fra det midtjyske var mødt op til kvalifikationsstævne i krolf i Vristed. ”Vi er tæt på at være i familie med hinanden, det er simpelthen så socialt et spil”, fortæller formand i Vestfjends Aktivitetsklub Kurt Normann Andersen om det sammenhold, man hurtigt får opbygget gennem sådan et stævne. Selvom der blev konkurreret – og der var omspil – så var fokus også på hyggen, kaffen og de tre håndmadder – helt som det skal være, når man spiller krolf i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Stævnet er en del af kvalifikationen til det individuelle mesterskab i krolf, der afholdes d. 22. juni i smukke rammer i Skalborg i udkanten af Aalborg.

Randers krolf satte sig på alle medaljer hos damerne Guld til Bodil Christiansen 82 slag , Sølv til Birgit Graversen 91 slag og Bronze til Birgit Pedersen92 slag efter omspil mod Gitte Bonde som ligeledes sluttede med 92 slag

Hos herrerne var der også omspil for at få medaljer på plads her sluttede Egon Dam Randers krolf og Ivan Nilsen fra Karup Krolf begge med 86 slag Egon løb med Guldet efter omspil Ivan fik sølv Der var også kamp mellem 3. og 4.pladsen da Tage Astrup VAK og Kjeld Hansen Gjkerlev krolf begge sluttede med 89 slag efter omspil løb Tage Med bronze medaljen