Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

En menneskealder som frivillig: Hanne Pedersen får alle ind i kampen

Hanne Pedersen fra Viby Ældreidræt blev den første vinder af den nye frivillighedspris i DAI ”Alle ind i kampen-prisen”. I 70 år har hun lavet frivilligt bestyrelsesarbejde i idrætsforeninger og fået alle ind i kampen

Julefrokosten i Viby Ældreidræt blev d. 15. december afbrudt af en overraskelse, hvor formand Hanne Pedersen fik overrakt ”Alle ind i kampen”-prisen af Dansk Arbejder Idrætsforbund. Det var medlem af forbundsledelsen Sonja Søe Bergmann og regionsformand i Midtjylland Aase Klitte Holmgren, der kom med blomster, diplom og en check på 2.500 kroner til foreningen.

”Det betyder meget at vinde prisen, det er fantastisk, og første gang jeg får en pris for mit arbejde. Man giver en del af sig selv, men man får også meget tilbage,” siger Hanne Pedersen, som var indstillet af bestyrelsen i foreningen.

Allerede som fjortenårig tog hun sin første tørn som bestyrelsesmedlem i en forening, og siden da er det gået slag i slag. I dag er hun 84 år og stadig i gang hver eneste uge.

I indstillingen står blandt andet:

”Hanne Pedersen har altid været god til at tale med mennesker og deraf god til at finde nye emner til instruktører og få sendt unge mennesker på kursus, så de kunne varetage deres undervisning af børn på god vis. Dette gælder også hendes Ældreidræt, hvor hun passer godt på folk. Et eksempel kan være, hvis et medlem har været fraværende et stykke tid, så får de lige en opringning, om de er OK”.

Hanne Pedersen er altså ikke bare god til at få flere medlemmer ind i kampen, hun får også flere frivillige ind i kampen. Ligesom mange andre har hun også oplevet udfordringer de seneste år, men hun har taget det med oprejst pande.

”Det har været besværligt i år, og desværre ser det næste år også ud til at blive lige så besværlig. Man ved jo ikke, hvad der sker fra dag til dag. Men man gør det man kan og lytter til myndighederne,” siger Hanne Pedersen.

Se overraskelsen her:

Skriv en kommentar