Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Det sociale trak rekordmange til tennis-stævne

Herlev Tennisklub lagde i weekenden d. 8.-9. august for første gang baner til stævnet DAI Holdturnering. Og på trods af corona, så kom der rekordmange deltagere til stævnet, hvor det især var den sociale del, der trak.

63 spillere var klar da DAI Holdturnering blev spillet i starten af august i Herlev. Og det er rekordmange deltagere til stævnet, som har kørt gennem en længere årrække.

”Det var herligt, at vi var så mange. Og vejret er jo også med os. Det gør det også sjovt, og der er god stemning. Jeg tror, vi arrangører har fået lavet et godt stykke PR-arbejde i foreningerne, men så tror jeg også, at det er det sociale, som har trukket folk til. Det sociale er meget vigtigt, det har bredt sig tværs af klubberne og folk kender hinanden, og det er måske nemmere og sjovere at stille op, når man allerede kender nogen,” siger medarrangør fra DAI’s tennisudvalg i Region Hovedstaden og Herlev Tennisklub Per Flemming Hansen.

Med deltagerantallet holdt man sig stadig under forsamlingsforbuddet, og der var da også en af spillerne som arbejde på Statens Serum Institut, så der var også den seneste nye viden og forholdsregler, med bl.a. sprit og handsker.

”Det var en super fin turnering, og jeg vil gerne være med igen en anden gang. Men det var selvfølgelig lidt hårdt, at vi ikke kunne bade på grund af corona-forholdsregler,” siger Jeannette Nørregaard fra Herlev, som spillede med for første gang.

På herresiden vandt Mikkel Stilling fra ATK (Arbejdernes Tennis Klub), og han lægger også meget vægt på den sociale del af turneringen.

”En af de ting, som jeg synes, er godt ved turneringen er, at der kommer folk i forskellige aldre og på forskellige niveauer. Men netop ved at man samler det, så kommer der bare småsludder gennem hele dagen. Og jeg kan godt lide det her sociale – og bare det, at man har tennissen tilfælles, gør, at man let falder i snak,” siger Mikkel Stilling.

Allerede den 4.-5. september afholdes årets største tennisturnering i DAI, når landsstævnet i tennis bliver spillet på ATK’s baner på genforeningspladsen.

Skriv en kommentar