Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Dans og diskorytmer på programmet i Aarhus

Tiden fløj afsted, og festmusik flød ud af højtaleren, da der blev taget hul på nytårsgaven til de midtjyske foreninger fra DAI Senioridrætsudvalg i region Midtjylland. Som tak for den store indsats og engagement i de lokale foreninger, var instruktører og udøvere inviteret til at trække i dansetøjet og få sved på panden til god musik på Center for Idræt midt i Aarhus.

Omkring 50 kvinder og mænd fra foreninger rundt om i Midtjylland var mødt op til en sjov dansetime med Bolette fra Let’s Dance i Aarhus til stor glæde for gavegiveren:

”Jeg er glad for, at der var fuldt hus til vores dansearrangement, og at foreningerne har taget så godt imod vores lille nytårsgave til dem, til inspiration, men også tak for deres engagement i deres lokale foreninger”, siger senioridrætsudvalgsformand i region Midtjylland, Helge Olesen.

Disko, jazz og standarddans er blot et udsnit af de danse, som danselærer Bolette er mester i. Hun har gået til dans, siden hun var fire år gammel, og i onsdags stod hun forrest i salen, da der skulle danses til klassiske melodigrandprix-hits og hits fra i dag. Ingen af deltagerne havde danset på denne måde før, men Bolette var verdensmester i at vise trinene og forklare i billeder: Til melodigrandprix-vinderen i 1982 ”Video Video” skulle man lave små skridt, som Bolette kaldte ”holde på tissetrangen”-øvelsen, mens Rasmus Seebachs ”Livstegn” blev akkompagneret af ”pingvinen” og ”fyrværkeri”-trinnet – og til slut havde de lært to hele danserutiner.

Det var tydeligt at mærke, at alle havde det sjovt – faktisk så sjovt, at flere glemte tiden og efterspurgte flere dansetimer, fortæller Pia Brandt, der er instruktør hos DAI. Forhåbentlig har dagen inspireret instruktørerne til at få dans på programmet rundt om i foreningerne.

Skriv en kommentar