Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

DAI Seniorcamp 2022: Masser af nye aktiviteter

Årets højdepunkt for seniorer i DAI er tilbage i slutningen af august, med et hav af nye aktiviteter og en særlig gæst. Men selvom DAI Seniorcamp bliver en idrætsfest, så er det stadig det sociale, som er omdrejningspunktet.

Årets samlende begivenhed for alle seniorer i Dansk Arbejder Idrætsforbund er tilbage – og selvom der har været corona, står DAI Seniorcamp nu skarpere end nogensinde. Nye idrætter, besøg af Thomas Evers Poulsen og selvfølgelig alt det sociale som er omdrejningspunktet på DAI Seniorcamp.

Programmet i år byder som noget nyt på Ballroom Fitness med Thomas Evers Poulsen fra Vild med Dans – her kan du danse dig glad, og alle kan være med. Så er der Balancetræning 2.0, Qi Gong, Ketsjer-akademi  krolf, kurling, gå-fodboldog en masse andet, som du kan nærstudere i programmet på www.dai-seniorcamp.dk

”Vi er utroligt glade for at have kapret Thomas Evers Poulsen til at give deltagerne et par uforglemmelige oplevelser, men programmet er så fuld af aktiviteter, at der er noget for enhver smag, form og humør. Vi lytter meget til vores deltagere og forsøger så at ramme plet med programmet, og det tror jeg, at vi har gjort i år,” siger campansvarlig i DAI’s landsudvalg i senioridræt Anette Schneider.

Campen bliver holdt på Musholm Sportscenter ved Korsør, hvor forholdene er i top, og den smukke natur omkring inviterer til at blive brugt. Dermed er rammerne ikke kun ideelle for idrætten, men også for det sociale.

”DAI Seniorcamp handler om at have det sjovt sammen om idrætten og er vores flagskib for seniorer i hele forbundet, hvor man kan mødes på tværs af foreninger og landsdele og dyrke sport og få nye venner. Derfor har vi også lagt rigeligt tid ind i programmet til at man kan lære hinanden at kende,” siger idrætskonsulent i DAI Thomas Ahrentz.

Se mere om årets camp på den nye hjemmeside www.dai-seniorcamp.dk.

Skriv en kommentar