Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

DAI Region Hovedstaden søger en synlig formand

Idrætten blomstrer i Dansk Arbejder Idrætsforbunds Region Hovedstaden, hvor 421 idrætsforeninger med knap 50.000 medlemmer hver eneste uge motioner både sig selv og fællesskabet. Regionen søger nu en ny frivillig formand, som brænder for at få alle ind i kampen.

Kan du gøre en forskel for 421 idrætsforeninger i Region Hovedstaden? Så er du måske den rette formand for DAI Regions Hovedstaden, som medlemsmæssigt er den største i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Vores foreninger dyrker fodbold, bowling, tennis, krolf, senioridræt, idræt for psykisk sårbare, roundnet, cykling og en masse andet. Det er ikke afgørende, hvilken sport dit hjerte banker for, det vigtigste er, at du kan se ud over den idræt og være formand for alle idrætter i regionen.

Politisk forståelse

Som formand har du politisk flair og brænder for at sætte voksenidrætten på dagsorden i kommunerne. Du tager fat, når Københavns Kommune pludselig vil hæve brugerbetaling for foreningerne eller når foreninger straffes for at have for mange voksne medlemmer.

Og lige så vel som du er synlig udadtil er du også synlig internt i regionen og kommer regelmæssigt forbi regionens kontor i Grøndal Multicenter og besøger vores gode foreninger og aktiviteter, når anledningen er til det.

Du formår at skabe et godt miljø for alle frivillige i regionen og kan finde balancen mellem at være en ledestjerne for andre frivillige i regionen, men også at lade de frivillige idrætsudvalg træffe deres egne beslutninger.

Trives også med benarbejdet

Du er god til at uddelegere opgaver, men trives også med de administrative opgaver, der følger med en formandspost – herunder at være sparringspartner for kassereren og at deltage i, og til tider være tovholder på, relevante møder i region og DAI.

Til gengæld kan du få kompetent faglig sparring med en tilknyttet idrætskonsulent og kommer til at stå i spidsen for en lang række dedikerede ildsjæle i DAI Region Hovedstaden.

Et skattepligtigt honorar kan forhandles for den rigtige kandidat.

For mere information kontakt:
Jan Ludvigsen (formand for fodbold) – jan.ludvigsen@dai-sport.dk
Flemming Knudsen (afgående formand) – regionsformand-kbh@dai-sport.dk

Om DAI
Dansk Arbejder Idrætsforbund er mere end 100.000 holdkammerater, der hver eneste uge deler smilene, krammene og de gode oplevelser. Vi laver idræt for dig og mig. Vi får alle ind i kampen, fra begynderen til den rutinerede, og vi tager ansvar for, at både seniorer og psykisk sårbare også er med. Vi finder udøvere, som matcher vores idræt – men vi finder også de idrætter, som matcher vores udøvere, for vi er hele Danmarks specialforbund.

Skriv en kommentar