Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

CSIT World Sports Games 2021 er aflyst

På grund af spredningen af den nye smitsomme COVID-19-variant, har ledelsen i CSIT besluttet at aflyse World Sports Games 2021, som skulle være afholdt i Cervia i Italien.

Den nye Delta-variant af COVID-19 har fået Italien til at indføre mange restriktioner, som vil gøre det umuligt for World Sports Games at nå det sædvanlige niveau. CSIT har forsøgt med næb og klør at få legene til at lykkedes, men har nu valgt at aflyse efter nye restriktioner blev indført.

”Det er selvfølgelig meget ærgerligt, men ikke desto mindre den helt rigtige beslutning at aflyse CSIT World Sports Games i 2021. En helt afgørende del af CSIT World Sports Games er det sociale, hvor deltagerne socialiserer både med holdkammerater fra eget land men ikke mindst på tværs af nationaliteter, og det vil ikke være muligt i den nuværende situation. Derfor vil det ikke være i CSITs ånd at gennemføre World Sports Games lige nu,” siger Palle Thomsen, som er vicepræsident i CSIT og forbundssekretær i Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Dansk Arbejder Idrætsforbund plejer at deltage i legene i bl.a. fodbold og tennis, hvor medlemmer af forbundet konkurrerer mod hold og deltagere fra hele verden.

Legene bliver afholdt hvert andet år, og skal næste gang afholdes i Rom i 2023.

Skriv en kommentar