Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

”Club La Santa på dansk jord”: Tilmelding til Senior Camp 2023 er åben  

Årets lokation i Fredericia har fået idrætskonsulent i Dansk Arbejder Idrætsforbund Thomas Ahrentz til at kalde arrangementet for ”Club La Santa på dansk jord” – og det er nyheden om Fredericia Idrætscenter med seks idrætshaller, et bowlingcenter, keglebaner, svømmehal og et moderne træningscenter, der giver associationer til faciliteterne under varmere himmelstrøg. Og selvom der ikke er helt samme solgaranti i Fredericia som på Lanzarote, så tør vi godt garantere masser af sjove aktiviteter og et dejligt fællesskab.

”I år er særlig ved, at vi har skiftet afholdelsessted til Fredericia, hvor vi har mange flere muligheder for aktiviteter. Sidste år var der ønske om nogle idrætter, som vi ikke havde mulighed for at afholde, men det kan vi imødekomme i år.”, fortæller campansvarlig i DAI’s landsudvalg i senioridræt Anette Schneider. Og netop nogle af de nye aktiviteter på programmet som yoga, balancetræning og TRX og gymnastik i vand har også vist sig at være populære blandt de deltagere, som allerede har tilmeldt sig. ”For at imødekomme interessen, har vi oprettet et ekstrahold til yoga og udvidet antallet af pladser på balancetræning og TRX.”, fortæller hun.

I år bor vi på et 4-stjernet hotel lige rundt om hjørnet fra alle de fede sportsfaciliteter, og når kroppen lige skal have en pause, skruer vi op for det sociale og hygger os med en tur til den historiske Minilandsby og fællessang om aftenen. Vi får besøg af nogle musikere, som vil synge for til fællessang, når vi sammen synger alt fra de gode gamle slagere til Beatles-melodier.

Der er få pladser tilbage, så tøv ikke med at tilmelde dig her.

Skriv en kommentar