Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

INDMELDELSE AF NY FORENING I DAI

 • Navnet skal være det samme navn som fremgår af foreningens vedtægter.
  Ved indmeldelse i DAI, er det vigtigt at foreningens formålsparagraf i vedtægterne, omhandler idræt eller motion som foreningens primære aktivitet.
  Har I brug for at lave vedtægter, kan I finde vores standardvedtægter her, https://dai-sport.dk/bliv-medlem-af-dai/

  Har du spørgsmål til medlemskab af DAI, kan du altid kontakte vores konsulenter eller den lokale region.
  Se kontaktinfo her på hjemmesiden.

  BEMÆRK:
  Ønsker jeres forening, at spille med i Region Hovedstadens fodboldturnering, så kontakt Carsten Rømer, fodboldudvalget på tlf. 3929 5910, for nærmere information, inden I udfylder formularen om optagelse som medlem af DAI, da der skal indbetales et depositum for deltagelse i turneringen, inden foreningen kan godkendes.
 • Vælg den region foreningen hører under.
 • Indtast foreningens hjemkommune.
 • Hvilke idrætsgrene/aktiviteter dyrker I i foreningen?
 • Hvorfor vil I gerne meldes ind i DAI ?
 • BEMÆRK Formand og kasserer må ikke være samme person.
 • Ovenstående (foreningens formand) erklærer på foreningens vegne, at vi er bekendt med forbundets love og har forpligtet os til at overholde disse samt at de afgivne oplysninger er i overensstemmelse med det på foreningens seneste generalforsamling vedtagne.

  DAI gør opmærksom på, at ved indmeldelse af jeres forening, vil de indtastede persondata blive opbevaret i vores datasystem og I vil med jævne mellemrum modtage information om aktiviteter, stævner, turneringer, kurser m.v. i forbundet.
  Ved indmeldelse giver foreningen dermed samtykke til ovenstående.
  Endvidere giver foreningen tilladelse til, at evt. billeder taget i forbindelse med stævner, turneringer, aktiviteter m.m., kan benyttes på forbundets og regionernes hjemmesider, Facebooksider og invitationer.
  Du kan læse mere om Forbundets Privatlivs- og Datapolitik her
 • BEMÆRK: Formand og kasserer må ikke være samme person. Hvis klubben ikke har valgt en kasserer, skal der stå en økonomiansvarlig, eller klubbens bogholder.
 • Indtast foreningens CVR nummer hvis muligt
 • Såfremt regninger fra regionen skal fremsendes som EAN faktura, skal foreningens EAN nr. indtastes her.
 • Ved indmeldelse har foreningen mulighed for evt. at tilføje en ekstra kontaktperson, hvis nødvendigt. Dette gælder for flerstrengede foreninger som har flere af de aktiviteter som DAI udbyder og ønsker at en person på dette område får info fra DAI tilsendt om den specifikke idrætsgren eller aktivitet: Bowling, Cykling, Krolf, Kurling, Roundnet, Senioridræt, Studiebold, IFS(Idræt for Sindet), MTB, etc.
  Vi har brug for at få personens fornavn, efternavn, e-mail og postnummer og by.
 • Max. file size: 128 MB.
  Foreningens vedtægter skal fremsendes sammen med ansøgning om optagelse, som en fil.
  (Når du klikker på "Vælg fil" åbner et nyt vindue, hvor du skal vælge en fil med jeres vedtægter, som så bliver sendt sammen med formularen)