Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Anerkend en frivillig – indstil nu til DAI’s to priser!

Dansk Arbejder Idrætsforbund vil igen i 2021 anerkende den store frivillige indsats, som får foreninger såvel som forbund og regioner til at køre rundt. Uden frivillige intet DAI. Men vi har brug for jeres hjælp til at finde de bedste kandidater til årets priser.

Hos DAI vil vi gerne hvert år hylde det gode frivillige arbejde. Kåringen er en anledning til at hylde de frivillige, der gør en forskel ude i foreningerne, regionerne, udvalgene, forbundet og ja, overalt hvor der laves frivilligt arbejde i DAI. Udvælgelsen sker på baggrund af den frivillige indsats, som personen har gjort i året 2021. Det er altså ikke en belønning for mange års solid indsats, men en anerkendelse af nogen, som i 2021 har gjort en unik indsats. Der findes to priser:

ALLE IND I KAMPEN-PRISEN
I 2021 indføres en ny pris, der fokuserer på vores motto: ”Vi får alle ind i kampen”. Prisen gives til en frivillig, som gør en helt særlig indsats for at få alle med i foreningslivet. Prisen hedder ”Alle ind i kampen-prisen” og gives til én frivillig, som gør en exceptionel indsats for, at der er plads til alle i fællesskabet, på holdet og på banen. Det kan fx være:

  • Ildsjælen på bowlingholdet, som har trukket medlemmerne op i hallen igen efter Corona-nedlukningen.
  • Træneren på fodboldholdet, som sørger for at alle kommer på banen i hver kamp.
  • Den frivillige i krolfforeningen, som hjælper med at lave krolfbaner på plejecentre.
  • Idrætskoordinatoren i IFS-foreningen, som hver eneste dag tager tre med i bilen til træning, for ellers kommer de ikke afsted.
  • Og mange flere – som vi har brug for jeres hjælp til at udpege 😊

Med prisen følger 2.500 kroner til foreningen, hvor vedkommende gør en forskel.

ÅRETS DAI’ER-PRISEN
Hver dag, uge og måned arbejder frivillige utrætteligt på at gøre DAI til noget helt særligt i dansk idræt. Det skal selvfølgelig anerkendes, og det gør vi med prisen Årets DAI’er. Her kan du indstille frivillige i DAI’s udvalg, regioner og forbundsledelse, som du mener har brændt ekstra igennem i 2021. Vinderen modtager sammen med anerkendelsen en gave fra DAI.

Medlemmerne indstiller kandidater til de to priser
Valget af “Alle ind i kampen” og “Årets DAI’er” vil udelukkende foregå på baggrund af de indstillinger, som forbundsledelsen i DAI modtager. Det er derfor medlemmernes indstillinger, der danner grundlag for, hvem der endeligt vinder prisen, så det er bare med at komme i gang og indstille den frivillige i jeres forening/udvalg/region/forbund, der har fortjent et ekstra skulderklap. Når forbundsledelsen har modtaget alle indstillingerne, vil de træffe beslutningen om, hvem af de indstillede kandidater, der skal løbe med de fornemme titler.

Sådan indstiller du
Hvilke opgaver personen, der indstilles udfører, kan variere bredt. Det vigtigste er, at du indstiller en person, som i 2021 har gjort en særlig forskel med hans eller hendes engagement og indsats. For at indstille en person kræver det, at du skriver minimum en halv A4-side og max en hel med din begrundelse for, hvorfor vedkommende har fortjent prisen. Man må gerne være flere afsendere på den samme begrundelse. Hvis indstillingen ikke indeholder en udførlig begrundelse, vil personen ikke have en chance for at vinde prisen.

Deadline for indstilling
Sidste dato for at indstille kandidater til årets frivillige i DAI er den 15. oktober 2021. Der kan indstilles kandidater til priserne ved at skrive en mail til DAI på: dai@dai-sport.dk sammen med en begrundelse (Læs kriterier under de to priser).