Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

40 år i DAI: Palle Thomsen får DIFs Ærestegn

Mandag d. 3. oktober blev der holdt reception for forbundssekretær Palle Thomsen, som har været en del af Dansk Arbejder Idrætsforbund i 40 år. Han blev samtidigt overrasket med DIF’s Ærestegn for hans lange frivillige indsats i det internationale amatør- og arbejderidrætsforbund CSIT.

Gamle som nye kollegaer, frivillige, samarbejdspartnere, familie og en masse andre var mødt op for at fejre Palle Thomsens 40 år i DAI, hvor han siden 1990 har været forbundssekretær, og været med til at gennemføre et hav af indsatser, som har gjort en forskel i dansk idræt. Alt fra idræt for ledige, ældreidræt, idræt for sindet, stavgang, futsal, krolf og mange andre ting har været med til at gøre forbundet til et unikt sted, hvor der er plads til alle – også dem der måske ikke finder ned i den lokale idrætsforening af sig selv.

Derudover er DAI i dag landets tredjestørste specialforbund målt på idrætsforeninger, så idrætten er ikke kun for en lille lukket gruppe, men for rigtig mange danskere.

Som frivillig har han også gjort et stort arbejde i CSIT i 39 år, og bl.a. givet ældreidrætten status i idrætsverdenen, hvor den også er blevet en fast del af programmet til CSIT World Sports Games. For den indsats blev han overrasket af formanden i Danmarks Idrætsforbund Hans Natorp med DIFs Ærestegn.

I sin egen tale under receptionen meddelte Palle Thomsen, at han stopper i DAI d. 1. marts 2023.

Skriv en kommentar