Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Sund By Walk and Run skifter navn

Igen i år inviterer vi til årets hyggeligste løbeevent for psykisk sårbare – og selvom arrangementet nu hedder IFS Løbet 2024, så er alt som det plejer. Man kan gå, lunte eller løbe for at samle så mange armbånd som muligt sammen på den velkendte rute i Fælledparken, og der er naturligvis stadig præmier på højkant.

For at fejre det nye navn har vi sat prisen for deltagelse ned til 50 kr. per deltager, og vi håber at se velkendte såvel som nye ansigter til en sjov og aktiv dag i Fælledparken d. 8. maj kl. 12.00.

Find alle informationer i invitationen og meld jer til på: https://dai.nemtilmeld.dk/492/

IFS Løbet er særlig henvendt til borgere med psykiske udfordringer, botilbud, væresteder og andre med relation til psykiatrien. Husk, at hvis du ikke har mod på at løbe med, så er du meget velkommen til at heppe på sidelinjen. Det vigtigste er at være en del af det sociale idrætsfællesskab.


Til at hjælpe med afviklingen har vi et hold frivillige fra SOSU-H uddannelsen som hjælper og bidrager til den gode stemning. Du kan også møde fysioterapeuter og studerende fra Psykiatrisk Center København, som står klar med massage, og du kan høre om de forskellige aktiviteter i idrætsforeningen IFK98/Kæmperne.