Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Mesterskabsregler

Reglerne vedtages på idrætsforum som afholdes ca. en gang om året i Odense. Reglerne anvendes ved de regionale mesterskaber såvel som ved DAI mesterskaberne.

DAI Mesterskabsregler Bowling 2018 (opdateret sept. 2018).

Præmieregulativ i mesterskabsreglerne anvendes til regionsmesterskaberne - der uddeles ingen vin-præmie til hverken udvalgte 200-serier eller 118 serier her. 

Gældende præmieregulativ for de regionale stævner

Disse regler gælder for de 8 ordinære stævner som afholdes her i regionen.

Regelsæt:

Hvis der kun er tilmeldt 1-2 hold i en række, uddeles der ingen præmie i den pågældende række, men holdene flyttes op i rækken ovenover (f.eks. fra D-rækken til C-rækken).

Hvis der er tilmeldt 3-4 hold i en række, uddeles der en præmie.

Hvis der er tilmeldt 5-9 hold i en række, uddeles der to præmier.

Hvis der er 10 eller flere hold i en række, så uddeles der tre præmier.

Samtidig er det besluttet, at 1. præmien altid vil være 300 kr. i gavekort, 2. præmien altid 225 kr. i gavekort og 3. præmien altid 150 kr. i gavekort uanset antallet af spillere på holdene.

Undtagelse:

Hvis der kun er tilmeldt 1-2 hold i A-rækken, så bibeholdes rækken og der spilles om en præmie (1. præmie).

118 serier

Der uddeles en vin-præmie til alle som ved et stævne laver en serie på præcist 118 kegler. Præmien uddeles ved det efterfølgende stævne.

Udvalgte 200 serier

Udvalget vælger tilfældigt en eller flere udvalgt(e) af de registrerede 200 serier ved et stævne og belønner dem med en flaske vin ved det efterfølgende stævne. Antallet af præmier bestemmes ud fra antallet af registrerede 200 serier.