Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Ole Henriksen er årets DAI’er 2019

Årets anden frivillige pris går til Ole Henriksen, som er formand i Region Nordjylland og har ydet en stor indsats for gode fysiske såvel som økonomiske rammer i regionen. Derfor fik han til regionens generalforsamling d. 5. oktober overrakt prisen som Årets DAI’er 2019.

Det var næstformand i Region Nordjylland Dorthe Larsen, som har indstillet Ole Henriksen, og det var også hende der overraskede ham med prisen under ”eventuelt” til generalforsamlingen.

”Det kommer som en kæmpe overraskelse. Det betyder da utrolig meget, at de personer man arbejder sammen med i dagligdagen. De sætter pris på den indsats man har lavet. Så det er klart, det er meget meget stort. At de har indstillet mig til Årets DAI’er,” siger Ole Henriksen.

Der var både blomster og diplom til den stolte vinder, som har ydet en stor frivillig indsats fra lokalerne i Åvej.

”Ole er jo inde over alt. Er det økonomien, så hjælper Ole gerne. Er det klubhuset, så hjælper Ole gerne. Og der er altid et smil på Oles læber,” siger Dorthe Larsen.

Vinderen er da også vellidt ud over Region Nordjyllands grænser, og han sætter pris på det gode samarbejde i DAI.

”Jeg synes der er en stærk sammenhæng i DAI, hvor alle gør hvad de kan for at hjælpe hinanden. Og det gælder både små og store ting,” siger Ole Henriksen.

https://www.facebook.com/watch/?v=393763625356781

Se indstillingen her

Til Forbundsledelsen i Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI)

I Region Nordjylland har vi en frivillig person, der gør en helt enestående indsats for DAI. Vi vil derfor gerne indstille Ole Henriksen som kandidat til Årets DAI’er.

Gennem mange år har Ole været en fantastisk støtte for Region Nordjylland og han stiller altid op når der er behov for ham. Ole har gjort et kæmpe stykke arbejde med både med økonomi og han har virkeligt langt et stort arbejde i at skabe et hyggeligt klubhus Åvej.

De seneste år har Ole fungeret som formand, og da han tiltrådte, fandt han ud af, at der var rod i økonomien. Mange skyldte penge, og Ole gik i gang med inddrivelsen for at sikre regionens økonomi. Nogle penge måtte vi afskrive, men en heldigvis kom en stor del i kassen igen, efter meget arbejde med at rykke både skriftlig og pr. telefon. Heldigvis Ole er en dreven bankmand, så han opgiver ikke så let. Vi havde også ”gamle regninger” som ikke var betalt, men alt blev hurtigt bragt i orden.

I Region Nordjylland er vi også så heldige, at Ole har kastet sig ind i kampen med Aalborg kommune, så nu har vi fået renoveret både kælder og stueplan i vores klubhus. Åvej er blevet et meget hyggeligt mødested, til stor glæde for mange foreninger og udvalg i DAI. Ud over kampen med Aalborg kommune bruger Ole rigtig mange timer på at få vores dagligdag på Åvej til at køre. Det gælder både oprydning, møder og hygge med brugerne af vores klubhus.

Selvom Ole bruger rigtig mange kræfter på at få hjulene til at løbe rundt, er det altid med godt humør og positivt sind. Ole er en meget vellidt formand, som altid er klar på at løse de udfordringer, som vi møder. Han er god til at løse konflikter, og er ikke bleg for at tage dem op. Konflikter bliver altid løst med respekt for andre, og han er altid klar på at lytte til andres holdning. Vi kunne virkeligt ikke ønske os en mere arbejdsom og rar formand.

I Region Nordjylland håber vi rigtigt meget, at Ole bliver valg som ”Årets DAI’er”, da vi virkeligt synes, at han fortjener denne hæder og anerkendelse for sit store arbejde i DAI.

Vi ser frem til at høre jeres vurdering og beslutning.

På vegne af Region Nord

Dorte Kejlstrup Larsen

Skriv en kommentar