Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Idrætsfestival for Sindet: Festen skubbet til 2021

På grund af corona-virussen er årets Idrætsfestival for Sindet i Vejle d. 23.-25. juni aflyst og jubilæet er rykket til 29. juni til 01. juli. 2021. Det er resultatet efter de seneste udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne.

Det var over 300 forhåndstilmeldt og lagt i ovnen til den helt store idrætsfest på Vejle Idrætshøjskole i slutningen af juni måned i år. Men festivalen er, ligesom de fleste andre festivaler i Danmark blevet bedt om at aflyse sommerens udgave.

”Vi har besluttet at aflyse idrætsfestival for Sindet i år, og så flytter vi vores 25-års jubilæum til næste år. De begrænsninger som vi fortsat skal være en del af, de bliver ikke lempet. Vi er blevet mødt af en fantastisk stor forståelse af situationen og dens alvor, men også af, at vi flytter den til 2021. Og det har været rigtig dejligt i den her situation, hvor man skal udsende et budskab med et blødende hjerte”, siger koordinator på festivalen Mogens Damgaard.

Det eneste lille positive, der er at sige er, at så har arrangørerne og atleterne endnu bedre mulighed for at forberede sig til jubilæet i 2021, som stadig bliver et brag ud over det sædvanlige. Festivalen er også allerede i fuld gang med at sikre sig sponsorater mv. til 2021 oh Parasportsrådet i Vejle Kommune har allerede meldt ud, at de kan regne med dem.

X
X