Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Godt i gang med indendørs-idræt igen

Mange foreninger og fællesskaber har ligget øde siden marts på grund af corona, men nu er tid at komme i gang igen, og derfor har vi samlet en række råd og tips til, hvordan I som forening kommer godt fra land i de her tider.

Corona

Først og fremmest har vi vores anbefalinger om corona-retningslinjer liggende lige her på hjemmesiden, hvor der både er overordnede retningslinjer og idrætsspecifikke:

Hvis I er tvivl eller bare gerne vil have sparring er I altid velkomne til at kontakte jeres lokale idrætskonsulent, som I finder information på her.

Godt i gang med idrætten

Når I har været væk lang tid fra foreningsidrætten, er nu måske det rigtige tidspunkt at gennemgå en solid opvarmning af foreningen til sæsonstarten. Er der frivillige nok? Hvordan tager vi imod nye medlemmer i forening? Hvordan er I synlige? Danmarks Idrætsforbund har udarbejder en fin guide til sæsonstarten, som I finder lige her.

Årshjulet

De fleste foreninger har gavn af et årshjul, som kan give overblik over opgaver, hvornår det er tryk på og mange andre ting. DIF har lavet en skabelon som I finder som Powerpoint her:

Og som PDF som I kan printe og skrive ind i med hånden her:

Nye medlemmer

Og så er der det med de nye medlemmer – der er måske nogle, der har meldt sig ud de seneste måneder, og folk vælter ikke bare ned i foreningerne af sig selv for tiden. Skal I holde Åbent Hus? Lægge flyers hos frisøren? Opdatere hjemmesiden? 

Læs guiden her til, alle de muligheder I har for at få godt gang i foreningen igen:

X
X