Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Generelle dart informationer

Nu begynder sæsonen 2020/2021 meget snart og vi har nu fået oplæring i hvordan vi lægger informationer ind på hjemmesiden og vi vil nu fremover kun bruge hjemmesiden til at lægge stillinger og andre vigtige informationer ud.

kamp sedlerne skal fremover sendes til Mona Møller enten som et billede fra mobilen, hvor man har skrevet kampsedlen med tydelig skrift på mobil: 23477173 eller hvis man skriver kampsedler på computer kan de sendes til monakallehauge@gmail.com.

Som skrevet i mailen har vi snakket om at afholde pokalstævne den 14 november 2020, men da vi ikke ved om det kan lade sig gøre på grund af forsamlingsforbudet før efter den 30 oktober 2020, vil der blive meget kort tilmeldingsfrist hvis det kommer til at kunne lade sig gøre, så sæt derfor gerne et kryds i kalenderen og forbered jer gerne lidt i forvejen i klubberne og finde ud af hvem der kunne tænke sig at deltage.

Og husk nu at hold afstand og brug sund fornuft i forhold covid-19, så vi kan gennemføre sæsonen uden en masse problemer.

Held og lykke alle sammen 🙂

Hvis der er nogle spørgsmål er det endelig bare at kontakte en af os fra udvalget

X
X