Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Første DAI Mesterskab i indendørs krolf

Den 21. marts lægger Sønderborg Krolfklub hal til det første officielle DAI Mesterskab i indendørs krolf. Sporten er begyndt at blive populær i DAI-foreningerne, og næste mål er et officielt DM.

144 krolfspillere står klar klokken 9.30 d. 21. marts i SFS-Hallen i Sønderborg, når DAI Region Syddanmark og Sønderborg Krolfklub inviterer til det første officielle DAI Mesterskab i den nye sport. Cirka 40 unge musikere fra Sønderborg Garden spiller indmarchen, før borgmester Erik Lauritzen (S) byder velkommen og stævnet bagefter åbnes af medlem af Forbundsledelsen i DAI Peter Rasmussen.

”Alle os i Sønderborg Krolfklub glæder os meget til at afholde det første DAI Mesterskab. Der bliver fokus på det sociale, som jo også er vigtigt i sporten”, siger formanden i Sønderborg Krolfklub Børge Georgi.

Alle kan deltage i stævnet, som er først til mølle. I værtsklubben Sønderborg Krolfklub er der dog kvalifikation, hvor de bedste kommer med. Udover hædren til de bedste spillere, er der også lodtrækningspræmier – sandsynligvis en fladskærm, en Ipad og en telefon.

Der er omkring 15 foreninger i DAI, som spiller indendørs krolf lige nu – men flere er på vej, og så drømmer arrangørerne allerede stort.

”Det har spiret et par år rundt omkring i foreninger, der har ledt efter en god måde at dyrke det på. Og nu er der kommet så meget fart på, at vi er klar til at afholde et DAI-mesterskab. Håbet er, at det på et tidspunkt bliver så stort, at vi kan afholde indendørs DM,” siger idrætskonsulent i DAI Poul Sølvstein.

”Jeg tror på en fordobling i 2020, det kommer. Og så kommer vi på et tidspunkt til at ansøge om et DM”, siger Børge Georgi.

Tilmelding foregår lige her: https://dai.nemtilmeld.dk/56/

Skriv en kommentar