Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

maj

22maj10:00Trail Ride - Bike, Beer & BBQ - VejleSøndermarkshallenIdrætsgren:Cykling,Mountainbike

Detaljer

Få luft under cyklen!

DAI MTB Trail er for alle jer som elsker tekniske udfordringer, sjov og leg på sporet, følelsen af hjul der letter i et hop og suset i mellemgulvet ud over et drop.

Vi tager rundt til nogle af DK’s lækreste MTB spor og øver de fedeste sektioner i en hyggelig og afslappet stemning. Det er ikke undervisning i traditionel forstand: Vi øver os, coacher hinanden, snakker linjer, drøfter svære detaljer, gentager sektionen og udfordrer os selv i sikre rammer. Når dagen er omme har du sandsynligvis flyttet egne grænser for, hvad du kører – og hvordan du kører det. Vi slutter dagen af med lidt hygge omkring grillen – DAI MTB er vært for mad og drikke. Til frokost har du egen madpakke med.

Egen sikkerhed er vigtigt på sporet – især når vi udfordrer os selv. Udover hjelm, så overvej også at bruge handsker, briller, knæ- og albuebeskytter, beskyttelsesvest og hvis du har – en full face hjelm.

Alle kan deltage – vi inddeler os i grupper efter niveau og ønsker. Eneste forudsætning er, at du har lyst til leg og hygge på cyklen.

PROGRAM
10.00 Velkomst samt inddeling i grupper
10:05 Ud på sporet
12:00 Frokost (medbragt mad)
12:30 Tilbage på sporet
15:00 Grill og hygge
16:00 Tak for i dag

CORONA
Vi overholder naturligvis de gældende restriktioner og tilretter arrangementet derefter. Kan arrangementet ikke gennemføres, får du alle pengene tilbage.

JUMP HIGH, DROP LOW!
Vi glæder os til at se jer!

————————————–
Hvem er DAI MTB? https://www.daimtb.dk/om
I tvivl om du er medlem af DAI? https://www.daimtb.dk/vores-medlemmer

Se mere tekst

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00

Sted

Søndermarkshallen

Søndermarksvej 119, 7100 Vejle

X
X