Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

august

07aug10:00Trail Ride - Bike, Beer & BBQ - LangesøLangesø SlotIdrætsgren:Cykling,Mountainbike

Detaljer

Få luft under cyklen!

DAI MTB Trail er for alle jer som elsker tekniske udfordringer, sjov og leg på sporet, følelsen af hjul der letter i et hop og suset i mellemgulvet ud over et drop.

Vi tager rundt til nogle af DK’s lækreste MTB spor og øver de fedeste sektioner i en hyggelig og afslappet stemning. Det er ikke undervisning i traditionel forstand: Vi øver os, coacher hinanden, snakker linjer, drøfter svære detaljer, gentager sektionen og udfordrer os selv i sikre rammer. Når dagen er omme har du sandsynligvis flyttet egne grænser for, hvad du kører – og hvordan du kører det. Vi slutter dagen af med lidt hygge omkring grillen – DAI MTB er vært for mad og drikke. Til frokost har du egen madpakke med.

Egen sikkerhed er vigtigt på sporet – især når vi udfordrer os selv. Udover hjelm, så overvej også at bruge handsker, briller, knæ- og albuebeskytter, beskyttelsesvest og hvis du har – en full face hjelm.

Alle kan deltage – vi inddeler os i grupper efter niveau og ønsker. Eneste forudsætning er, at du har lyst til leg og hygge på cyklen.

SPORLICENS

Der kræves licens til sporet ved dette arrangement. Har du årskort, så bruger du det. Har du ikke årskort, kan du tilkøbe dagsbillet til specialpris ved tilmeldingen.

PROGRAM
10.00 Velkomst samt inddeling i grupper
10:05 Ud på sporet
12:00 Frokost (medbragt mad)
12:30 Tilbage på sporet
15:00 Grill og hygge
16:00 Tak for i dag

CORONA
Vi overholder naturligvis de gældende restriktioner og tilretter arrangementet derefter. Kan arrangementet ikke gennemføres, får du alle pengene tilbage.

JUMP HIGH, DROP LOW!
Vi glæder os til at se jer!

————————————–
Hvem er DAI MTB? https://www.daimtb.dk/om
I tvivl om du er medlem af DAI? https://www.daimtb.dk/vores-medlemmer

Se mere tekst

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00

Sted

Langesø Slot

Langesøvej 146A 5462 Morud

X
X