Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI Logo Rød

Der er lys forude

Myndighederne har nu her i 2. fase åbnet op for udendørs idræt, men indtil 8. juni stadig kun i grupper på maksimalt 10 personer, så fodboldkampe er en umulighed for breddeidrætten.

Hvad gør vi så nu ?

Forårssæsonen 2020 kan vi jo ikke gennemføre, så fodboldudvalget har taget beslutning om, at her i 2020 gennemføres der kun en turnering, (hvis myndighederne giver os tilladelse) med opstart i starten af august måned og slutter i starten af november, hvor klubberne så desværre kun kommer til og møde hinanden en enkelt gang.

Udvalget er allerede gået igang med denne planlægning, men endelig besked til klubberne kan der først gives når myndighederne giver tilladelse til dette i fase 4, der skulle starte den 1. august, og de kommunale idrætsanlæg åbner igen for fodboldaktivitet.

Det forventes, at endelig svar kan gives umiddelbar efter den 8. juni, og vi sætter besked på hjemmesiden så hurtig som muligt efter denne dato.

De økonomiske forhold vil ligeledes blive afklaret efter denne dato, så klubberne kan forvente en reduceret tilbagebetaling af deres indbetalte dommerudgifter o.l.

Fodboldudvalget beklager at vi ikke kan give vores klubber en bedre og mere præcis orientering, men vi håber på jeres forståelse, idet vi i udvalget er lige så frustreret som jer klubber som medlemmer, over den vanskelige situation vi alle er sat i.

HUSK nu og passe godt på hinanden, da alt sammen betinges af en reduceret smitte i hele samfundet.

Det er trods alt et dejligt grønt forår vi har derude.

X
X